Over Rijschool Sila

Over Rijschool Sila in Amsterdam

Rijschool Sila

Rijschool Sila is al jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Met zeer ervaren rij instructeur staan wij garant voor een hoge slagingskans. Bij ons is iedere leerling uniek, we bieden verschillende lessenpakketten aan voor verschillende niveaus.

Proefles

Het is belangrijk om te weten op welk niveau je zit, voor jezelf én voor ons. Na een proefles van 1 uur weet de ervaren instructeur precies op welk niveau je zit en welk pakket dus het best bij je zal passen.

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefles aan via het contactformulier!

Spoedcursus

Haal binnen 30 rijlessen je rijbewijs met onze spoedcursus! Examen en herexamen(s) inbegrepen!

Dit voor maar liefst €1290,-!

Theoriecursus

Ook voor je theorieopleiding zit je goed bij ons! Iedere zondag van 09.00 tot 16.00 is er bij Rijschool Sila op locatie theoriecursus. De kosten bedragen €160,-

Volg je ook rijlessen bij ons? Dan bedragen deze kosten maar €120,-


 • Foto van de rijschool houder en een instructeur
 • Rijbewijs gehaald!
 • Onze instructeur en leerling bij de rijles auto

Ons kantoor

 • Autorijschool SILA
  Julius Pergerstraat 110
  1087 KP Amsterdam
  Netherlands

 

Hoe ziet het proces eruit?

 • Je eerste rijsles: Vanaf het eerste moment dat je in de auto stapt, weet je direct dat het goed zit. Je hebt al een proefles gehad, dus er is al zicht op hoelang je ongeveer rijlessen zult volgen.
 • Aan het begin van jouw rijlessen raden wij aan om het theorie examen te halen. Bij Rijschool Sila kun je hiervoor ook een theoriedag volgen, om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je theorie examen.
 • Samen met jouw eigen instructeur volg je jouw rijlessen in en rondom Amsterdam. Je oefent verschillende manoeuvres en leert omgaan in en met het verkeer.
 • Samen met je instructeur heb je je voorbereid op het rijexamen. Tijdens je examen ga je met de examinator een rondje van 30 minuten rijden. Achteraf krijg je te horen of je geslaagd bent.