Spoedcursus rijbewijs Amsterdam

Kies voor een spoedcursus van Rijschool Sila

Kies voor een spoedcursus om snel jouw rijbewijs te halen.

Starten met de spoedcursus

Voordat we beginnen met een spoedcursus om jouw rijbewijs te halen, kijken we eerst naar jouw rijvaardigheid tijdens een proefles. Deze proefles is gratis bij Rijschool Sila. Tijdens deze rijles kijken wij of je aanleg hebt voor het rijden en wat je huidige niveau is. Sommige leerlingen hebben al eens rijles gehad en pakken vaardigheden sneller op.

Na afloop van de proefles kunnen we een planning maken voor jouw lessen, mits je geschikt bent om aan deze spoedcursus te beginnen. Houd rekening met het feit dat je met een spoedcursus elke dag meerdere uren rijles hebt. Dit kan erg vermoeiend zijn, dus houd hier rekening mee met de rest van jouw wekelijkse bezigheden.

Daarnaast dien je rekening te houden met het CBR. Het CBR heeft voor examens, zeker in drukke zomerperiode waarin iedereen zijn rijbewijs wil halen, wachttijden van ongeveer drie tot zeven weken.

Wil je tijdens de vakanties met een spoedcursus je rijbewijs halen? Vooral de zomerperiode is bij ons de drukste periode. Wij adviseren daarom om je uiterlijk een maand voor de vakantie aan te melden. Op deze manier ben je verzekerd van een plekje en kunnen wij ruim op tijd een planning voor jouw spoedcursus maken.

Wat houdt de spoedcursus bij Rijschool Sila in?

Het is de bedoeling dat je, tijdens de tiendaagse spoedcursus, meerdere uren per dag gaat lessen. Per dag heb je maximaal drie of vier uur les. Dit heeft te maken met je concentratie en leervermogen. Tijdens deze spoedcursus heb je elke dag dezelfde rijinstructuur.

Overdag zijn er veel oefen- en leermomenten om genoeg praktijkervaring mee op te doen. Daarom gaat de voorkeur uit naar lessen zoveel mogelijk overdag te plannen. Houd er daarnaast rekenig mee dat drie tot vier uur per dag rijles er vermoeiend kan zijn. Je bent intensief aan het leren en dit eist veel concentratie. Zorg er daarom voor dat je buiten de rijlessen om zoveel mogelijk rust pakt, om de volgende dag weer genoeg energie te hebben.

Een spoedcursus in Amsterdam en omstreken

Rijschool Sila rijdt niet alleen in Amsterdam, maar ook in de dichtbij gelegen steden rondom Amsterdam. Denk hierbij aan Haarlem, Zaandam, Almere en Amstelveen.

Rijschool Sila is gevestigd op Ijburg, in Amsterdam. Rijschool Sila is al jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Met zeer ervaren rijinstructeurs staan wij garant voor een hoge slagingskans. Bij ons is iedere leerling uniek. Daarnaast bieden wij verschillende lessenpakketten aan voor verschillende niveaus.

Ons kantoor

  • Autorijschool SILA
    Julius Pergerstraat 110
    1087 KP Amsterdam
    Netherlands

 

Vragen over de spoedcursus?

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de informatie over de spoedcursus, aarzel dan niet en stuur ons een mail!