Rijschool in Amstelveen

Behaal je rijbewijs in Amstelveen met Rijschool Sila

Woon je in of om Amstelveen en wil je je rijbewijs behalen? Dan ben je bij Autorijschool Sila aan het juiste adres! Omdat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben in het geven van rijlessen, weet je dat je bij ons in goede handen bent. Hierdoor profiteer je van een hoog slagingspercentage. Bovendien ben je bij Rijschool Sila ook niet meer geld kwijt dan nodig. Studenten krijgen zelfs nog 10% korting op onze scherpe prijzen.

Rijlessen in Amstelveen

Amstelveen is een mooie plaats om te leren autorijden. Bij Autorijschool Sila leren we je alles wat je weten moet over het autorijden in een druk stadscentrum met fietsers en voetgangers om je heen, maar ook hoe je drukke verkeersknooppunten van de grote wegen richting Schiphol bedwingt. Onze rijinstructeurs kennen het gebied in en rondom de stad goed en leren je op een prettige manier autorijden in Amstelveen.

Waarom Rijschool Sila?

Kies het passende pakket

Autorijles is voor iedereen anders. Sommige mensen hebben het sneller onder de knie dan anderen. Maak je daarover geen zorgen. Bij Autorijschool Sila weten wij dat ieder persoon uniek is en onze ervaren rijinstructeurs zorgen ervoor dat je het juiste lessenpakket kiest. Na een gratis proefles stellen we samen vast hoeveel lessen je nodig hebt en werken we naar de door de jou gekozen examendatum toe.

De verschillende lespakketten

Ons kantoor

  • Autorijschool SILA
    Julius Pergerstraat 110
    1087 KP Amsterdam
    Netherlands